Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

BAŞKAN AYDAR’IN ÜCRETSİZ DÜĞÜN SALONU SÜRPRİZİ

BAŞKAN AYDAR’IN ÜCRETSİZ DÜĞÜN SALONU SÜRPRİZİ

-Ceyhan Belediyesi İlklere Bir Yenisini Daha Ekledi

BASKAN AYDAR’IN ÜCRETSIZ DÜGÜN SALONU SÜRPRIZI

 

-Ceyhan Belediyesi Ilklere Bir Yenisini Daha Ekledi

 

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, hayirsever bir isadami tarafindan yapilan toplum merkezini halkin hizmetine açti. Ceyhanlilar törenlerini bu salonda ücretiz yapabilecekler.

 

Sarisakal Mahallesi, Pazar Pazari yaninda hayirsever isadami Ali Avci tarafindan yaptirilan Funda Avci Toplum Merkezi, Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar tarafindan  halka ücretsiz  tahsis edildi. Konuyla ilgili açiklama yapan Baskan Aydar, hemsehrilerinin hizmetin en iyisine layik oldugunu belirterek, belediye bünyesindeki her yerin halkin kullanim alani oldugunu belirtti.

 

AYDAR: “DÜGÜN SALONU MASRAFINA SON”

Ceyhan’da ilkleri yapmanin mutlulugunu yasadiklarini ifade eden Baskan Aydar; “Bir ilki daha gerçeklestiriyoruz ve hayirsever is adamimiz Ali Avci tarafindan yaptirilan Funda Avci Toplum Merkezi’nin açilisini vatandaslarimizin hizmetine sunarak gerçeklestirdik. Ceyhanlilar bundan sonra ücret ödemeden istedigi gibi nisanini, sünnetini, dügününü ve dogum günü etkinliklerini  Funda Avci Toplum Merkezi’nin imkanlarindan  yararlanarak yapabilecek. En önemlisi ücretsiz bir sekilde Ceyhanlilara hizmet edecegiz. Sosyal belediyeciligi  herkes anlayacak. Biz kiymetli hemserilerimizin  acisinda da tatlisinda da yanlarinda olmaya devam edecegiz. Ceyhan’a hayirli ugurlu olsun” dedi.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli